Home Diner Wrap it up

Wrap it up

written by healthyflavours juli 20, 2016

Pizzaliefhebbers, ik ken er veel. Zelf ben ik er geen, maar een zelf gemaakte variant dat lust ik wel. Nu bedacht ik twee heerlijke variaties met een wrap als bodem. Lekker voor een feestje of gewoon een lekkere avond thuis. Werkelijk waar, om je vingers bij af te likken. Lees je mee?

Benodigdheden variatie 1

  • 1 Libanese wrap (broodafdeling AH)
  • 1 trostomaat
  • 1 ui
  • 1 avocado
  • 1 eetlepel maïs
  • snufje zout
  • snufje peper

Bereiding variatie 1

  1. verwarm de oven voor op 200 graden
  2. snij de tomaat en ui in plakjes
  3. lepel de avocado uit en pureer deze met een vork
  4. bestrijk de wrap met de avocado puree
  5. bekleed dan verder met de tomaat, maïs, ui, zout en peper
  6. doe de wrap nu voor 7 minuten in de voorverwarmde oven

img_3671

Benodigdheden variatie 2

  • 1 Libanese wrap (broodafdeling AH)
  • 1 aubergine
  • 1 zakje aubergine kruiden (verkrijgbaar bij AH)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • geitenkaas (bettine)
  • snufje zout
  • snufje peper

Bereiding variatie 2

  1. verwarm de oven voor op 200 graden
  2. snij de aubergine in lange plakken
  3. meng de aubergine kruiden met de olijfolie en het zout en peper
  4. bestrijk de wrap met de aubergine kruidemix en smeer dit ook over de aubergine plakken
  5. bekleed de wrap met de aubergine en de geitenkaas
  6. doe de wrap voor 12 minuten in de voorverwarmde oven

Smullen maar! Laat je even weten wat je er van vond, dat lijkt met erg leuk!

Liefs,
Nadia

 

You may also like

Leave a Comment