Pizzaliefhebbers, ik ken er veel. Zelf ben ik er geen, maar een zelf gemaakte variant dat lust ik wel. Nu bedacht ik twee heerlijke variaties met een wrap als bodem. Lekker voor een feestje of gewoon een lekkere avond thuis. Werkelijk waar, om je vingers bij af te likken. Lees je mee?
Benodigdheden variatie 1
- 1 Libanese wrap (broodafdeling AH)
- 1 trostomaat
- 1 ui
- 1 avocado
- 1 eetlepel maïs
- snufje zout
- snufje peper
Bereiding variatie 1
- verwarm de oven voor op 200 graden
- snij de tomaat en ui in plakjes
- lepel de avocado uit en pureer deze met een vork
- bestrijk de wrap met de avocado puree
- bekleed dan verder met de tomaat, maïs, ui, zout en peper
- doe de wrap nu voor 7 minuten in de voorverwarmde oven
Benodigdheden variatie 2
- 1 Libanese wrap (broodafdeling AH)
- 1 aubergine
- 1 zakje aubergine kruiden (verkrijgbaar bij AH)
- 4 eetlepels olijfolie
- geitenkaas (bettine)
- snufje zout
- snufje peper
Bereiding variatie 2
- verwarm de oven voor op 200 graden
- snij de aubergine in lange plakken
- meng de aubergine kruiden met de olijfolie en het zout en peper
- bestrijk de wrap met de aubergine kruidemix en smeer dit ook over de aubergine plakken
- bekleed de wrap met de aubergine en de geitenkaas
- doe de wrap voor 12 minuten in de voorverwarmde oven
Smullen maar! Laat je even weten wat je er van vond, dat lijkt met erg leuk!
Liefs,
Nadia