Home Diner Vooruit met die geit

Vooruit met die geit

written by healthyflavours augustus 18, 2014

De dag na het weekend. Maandag. Een dag dat je meestal niet vooruit te branden bent. Probeer deze geitenkaas druivensalade eens met een frisse twist. Dat verzacht de pijn een beetje.

Toepasselijke video, vrolijkt ook op!

Benodigdheden

Stap 1 Verwarm de over met 200 graden. Rooster de walnoten in de koekenpan in 4 min. goudbruin.

Stap 2 Klop met een garde de olie en honing op. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de ui in dunne ringen. Meng de alles met de druiven, sla en ui.

Stap 3 Leg de geitenkaas op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olie. Schuif de bakplaat in de oven, Laat in ca. 4 min. zacht en lichtbruin worden.

Stap 4 Verdeel de salade over borden en leg op elk bord plakjes geitenkaas. Schenk de honing erover en bestrooi met de walnoten.

Eet smakelijk 😉

Heeft het jou geholpen de maandag te overleven?

You may also like

Leave a Comment