Home Diner Verse champignonsoep

Verse champignonsoep

written by healthyflavours april 25, 2014

Veel mensen eten soep, op de volgens hun makkelijke manier; uit een pak. Echter wil ik iets uit de wereld helpen. Soep maken is helemaal niet moeilijk en heb je zo gemaakt. In dat teken deel ik graag dit heerlijke recept met je.

chapignon

Benodigdheden
400 gram champignons
60 gram boter
3 teentje knoflook
4 eetlepels tarwebloem
1 l kippenbouillon
2 dl room
peper
zout

Bereiding
Was de champignons en snijd deze in grove stukken. Bak dit nu in een pan met boter en knoflook voor ongeveer 5 minuten, voeg hierna al roerend de tarwebloem toe. Laat dit ongeveer 1 minuut bakken.
Voeg nu de bouillon hieraan toe en laat dit ongeveer 10 minuten sudderen met de deksel op de pan. Pureer dit mengsel nu goed en doe de champignonsoep weer terug in de pan. Voeg nu de room bij de champignonsoep en laat dit op laag vuur warm worden. Roer dit goed door elkaar en voeg wat zout en peper toe voor de smaak.

Smakelijk!

You may also like

Leave a Comment