Home Recensies V-Bomb groente sapjes met verassende smaken

V-Bomb groente sapjes met verassende smaken

written by healthyflavours januari 28, 2015

Zelf heb ik een juicer in de kast staan en vind ik het heerlijk om daar sapjes mee te maken. Op mijn Instagram komen ze dan ook regelmatig voorbij. Het ontgaat mij vaak aan tijd, want die gaat er zeker in zitten. Sap uit de winkel vol met e-nummers, suikers en veel toevoegingen doe ik mijn lichaam liever niet aan. Er zijn al veel merken die de last voor je uit handen nemen en V-Bomb is daar één van. En laat ik die nou net mogen uitproberen, enorm fijn!vbomb1

Bij de bezorging vond ik het al een uniek concept, ik kreeg ze in doosje waar ze koud in gehouden worden. En daarna kon ik ze meteen in de vriezer doen, nou dat is echt wat voor mij. Ik ben tegen verspillen en zo kan ik ze toch nog zes maanden bewaren voor ik ze op drink. Dat laatste werkte niet voor mij want wilde ze graag allemaal lekker snel proeven.

Na het open van mijn eerste flesje V-Bomb met venkel smaak, moest ik even wennen. De smaakcombinatie is verrassend. Daarnaast proefde ik de smaken biet, tarwegras, wortel, kruiden en paprika. Mijn voorkeur gaat uit naar tarwegras en paprika en zijn mijn favoriet. Ik vind het vooral lekker dat de groente gecombineerd is met fruit, waardoor ik op een makkelijke manier mijn vitamientjes zo op slok. Wat lijkt jou de lekkerste sap?

vbomb2

Ik ben enthousiast en vind de sapjes vooral handig in tijden van drukte. Of als ik gewoon een luie dag heb maar ook voor onderweg!

Gezonde groetjes,
Nadia

You may also like

Leave a Comment