Home Drinks Sunny water

Sunny water

written by healthyflavours maart 31, 2015

Ja met die grauwe weer kun je het misschien niet voorstellen. Maar het is alweer bijna zomer. Dat betekend (hopelijk) warm weer en veel water drinken. Dat laatste doe ik eigenlijk het hele jaar door wel. Maar in het bijzonder, in de zomer, extra veel. En daar mag wel wat variatie in komen. Je kunt dan ordinair naar frisdrank grijpen; maar ik weet wat beters en ook veel lekkerder.

vscocam-photo-2

Ik vind het trouwens ook heerlijk om nu al te beginnen met zomerse creaties te creëren. Ik ben een echt zomermens en het kan bij mij niet vroeg genoeg beginnen. Daarom deel ik vast een lekkere fruitwater variant met jullie, die zo gemaakt is en enorm verfrist.

Wat heb je nodig
– 500 ml water
– 1 grape fruit
– 1 citroen

Bereiding
Er valt niet heel veel uit te leggen aan de bereiding. Het is lekker simpel:
Vul een flesje of karaf met 500 ml koud water. Je kunt voor variatie ook bruisend water gebruiken. Snij de grapefruit in plakjes en de citroen ook. Zorg dat je van beide een stukje overhoudt. Voeg de de gesneden stukjes toe aan het water en roer dat goed door. Pers de apart gehouden stukjes citroen en grapefruit boven het water uit en roer dan nogmaals. Tijd om te drinken!

Je kunt echt eindeloos variëren met fruitwater. Ik zal regelmatig een variant met je delen voor meer inspiratie. Vind jij het net zo lekker als ik? Laat het mij weten!

Liefs,
Nadia

You may also like

Leave a Comment