Home Recensies Sap.je? Ja graag!

Sap.je? Ja graag!

written by healthyflavours februari 11, 2015

image9Misschien heb je op mijn Instagram al kunnen zien dat ik fan ben van sapjes. Ik vind het een ideale methode om mijn dagelijkse vitaminen binnen te krijgen en daarnaast ook nog enorm handig. Gewoon om mee te nemen als je buitenshuis bent of als je zelf geen tijd hebt om ze te persen. Het is dan makkelijk om naar de eerste en beste winkel te lopen en er een te kopen. Waarbij je niet eens naar het etiket durf te kijken.

Het kan nu op een verantwoorde manier, Sap.je bewees mij dat. Ik mocht hun zeven soorten sapjes ervaren en de twee sap shotjes. Maar ik kan je verklappen, ik was al verkocht voor ik ze proefde. Ze kwamen de sapjes namelijk persoonlijk bij mij langs brengen, hoe leuk is dat. Met de auto máár dat was dan wel een uitzondering want dat gebeurd normaal op de fiets. De sapjes waren verpakt in glazenflesjes. Je weet wel, de melkboer van vroeger… Leuk!

Je denkt nu vast… “Ja hoor versgeperst en zonder suiker en kunstmatige toevoegingen, dat kan niet, behalve als ik zelf 20 jaar in de keuken met mijn blender of juicer aan de slag ga”. Nou ik kan het je vertellen het is nog is waar ook dat het mogelijk is. Ze leveren alleen sapjes die diezelfde dag nog geperst zijn vanuit hun eigen saplab.

123

Maar wat zit er dan wel in die leuke glazen flesjes…. Nou een heleboel. De flesjes zijn gevuld met 80% groente en 20% fruit, specerijen en kruiden. In elke variant zitten verrassende combinaties die mooi op elkaar aan sluiten en mijn smaakpapillen hebben laten genieten. Ik zal jullie besparen wat er specifiek in elk flesje zit maar ik wil in ieder geval mijn favoriet met jullie delen. Namelijk Sunny, met de zomerse kleur wat de naam al doet vermoede sprak hij mij al meteen aan. Gevuld met sinaasappel, gele paprika, Chinese kool, citroen, pastinaak, appel, aloë vera, gember, olijfolie, kurkuma en zwarte peper. Werd ik met één slok met mijn gedachten naar een tropisch eiland gebracht. En toen ik bijkwam van deze beleving had ik ook nog eens ontzettend veel energie. Ik zou deze echt elke dag kunnen en willen drinken!

Daarna vormde de sapjes Fresh, Energy en Boost mijn voorkeur. Fresh liet mij denken aan een wortelsap met een geheel eigen twist. Energy is een heerlijke variant met o.a. rode bietjes. Terwijl Boost, bloemkool bevat wat ik eigenlijk helemaal niet lust én op deze manier dus wel. Hoe fijn is dat!

De shotjes van tarwegras en zeoliet hadden een aparte nasmaak. Maar ik vond dat mijn lichaam z’n vitamineshot wel verdiende. Met tarwegras was ik al bekend, maar zeoliet niet. Het is een soort kleisoort die o.a. zware metalen uit je lichaam afstoten.

Sap.je heeft er een nieuwe fan erbij. Niet alle soorten groente sapjes die er al op de markt bestaan vind ik lekker omdat ik ze vaak nogal bitter vind uitvallen. Meestal komt dat door de keuze voor bepaalde combinaties. Maar Sap.je is een echte uitblinker hierin voor mij, alle ingrediënten sluiten mooi op elkaar aan waardoor je puur kan genieten. En dat zonder er enige moeite voor te hoeven doen. En daarmee ook nog eens een steentje bijdraag aan het milieu. Ideaal!

Gezonde groetjes,

Nadia

 

You may also like

Leave a Comment