Home Recensies Review Rosti Mepal to go

Review Rosti Mepal to go

written by healthyflavours juni 26, 2015

Als foodie kan je nooit genoeg bakjes en meeneem bekers in huis hebben, althans zo ervaar ik dat. Ik testte die van Rosti Mepal voor je uit.

Het is altijd even afwachten of de to go producten, ook zo lekvrij zijn als dat ze doen ogen. Dat vind ik het belangrijkste eraan. Ik sleep mij dagelijks rot met mijn foodprep en niks is dan erger dan een lekkend bakje.

Mepal Rosti is een van de grotere merken in Nederland die een breed assortiment aanbiedt met opbergspullen, waaronder de bakjes. Ik kan mij zo voorstellen dat elk huishouden er wel iets van in huis heeft. Mepal vroeg mij om de lunchbox, de bidon en de waterfles uit te testen voor jullie. In deze post deel in mijn bevindingen met jullie.

Rostimepal

Lunchbox Ellipse Duo
Het design van de box sluit echt perfect aan bij mijn voorkeuren. Wit, ik hou van wit. En het bakje heeft ook nog eens een mooie vorm en formaat. De box heeft verschillende vakjes, zo kan het eten netjes gescheiden worden. Wel zo lekker. Alle onderdelen zijn los te halen en kunnen makkelijk omgespoeld worden. De box is echt enorm handig. Ik nam hem mee naar mij studie, werk en de gym. Echt geen druppel gelekt en alles bleef heerlijk vers. Toen hij eenmaal dicht zat, kreeg ik hem met pijn en moeite open. Maar dat kan de pret niet drukken. Ik ben fan.

Waterfles Ellipse
Ik ben een echte waterfreak. Ik slurp me rot en kom minstens op twee liter per dag. Waterflesjes zijn bij mij niet aan te slepen! Sinds ik de Rosti Mepal waterfles in huis heb, zijn wij onafscheidelijk van elkaar. Waar de fles is ben ik en waar ik ben is de fles. Hij gaat overal mee naar toe en hij drinkt echt enorm fijn. De opening is een stuk groter als bij een reguliere waterfles. Dat maakt dat het net even wat prettiger drinkt. De huls aan de bovenkant is echt super handig. Zo slinger ik regelmatig door de gangen bij mijn werk en studie om hem bij te vullen.

Sportbidon Ellipse

Naast de lunchbox en waterfles, ontving ik ook een bidon. Altijd fijn voor bij het sporten. Hij is een aantal keer mee geweest naar de sportschool en de fles drinkt enorm fijn. Het tuitje is van zacht rubber gemaakt en dat is net even wat prettiger dan andere bidons. En ik raak niet uitgesproken over het fantastisch hippe stylisch design.

Prijzen

Rosti mepal heeft er een fan bij! Ken jij de producten al? Deel jouw bevindingen dan met mij, ik ben ontzettend benieuwd!

Gezonde groetjes,
Nadia

 

You may also like

Leave a Comment