Home Just Nuts Just Nuts

Just Nuts

written by healthyflavours februari 23, 2015

Ik ben ontzettend fan van verantwoorde snacks die makkelijk mee te nemen zijn. Het scheelt een hoop gedoe en geknoei onderweg. En vaak ook veel ruimte in je tas.

Just Nuts gaf mij de mogelijkheid om hun snacks te proberen. En natuurlijk wilde ik dit graag doen! En nu deel ik mijn ervaring met jullie.

Ik probeerde zowel repen als nootjes van Just Nuts. Voor ik begon met proeven speurde ik meteen de etiketten af. Is het daadwerkelijk een verantwoord tussendoortje? Het antwoord is ja!

FullSizeRender

Zowel de cranberry reep als die met appel kaneel smaak, zijn grotendeels gemaakt van dadels, noten, spelt en gedroogd fruit. En de twee zakjes met noten bevatten ieder een andere combinatie. Een was er gevuld met hazelnoten, rozijnen en knapperige kokosrasp. Terwijl de ander cashewnoten, pompoenpitjes en gedroogde cranberry’s bevatten.

De repen vullen erg goed. Ik merk duidelijk dat mijn trek verdween. De cranberryvariant is heerlijk zoet en de appelreep bevat een heerlijke kaneel smaak. De laatste is ook mijn favoriet geworden. Van de nootjes vind ik de cranberry variant het meest bij mijn smaak passen. Terwijl ik die met de knapperige kokosrasp ook erg lekker vind.

Erg fijn dat ik er weer een gezond, makkelijk, lekker en verantwoord tussendoortje bij heb voor in mijn drukke leventje. En Just Nuts een fan rijker!

Op mijn Instagram heb ik een leuke winactie in samenwerking met Just Nuts, zodat jij ze ook kunt proeven! De actie loopt t/m donderdag 26 februari! Doe jij al mee?

You may also like

Leave a Comment