Home Recensies Review en winactie| Bitebags

Review en winactie| Bitebags

written by healthyflavours september 4, 2016

Review | Als studerende blogger kun je niet genoeg to go bakjes en zakjes hebben. Om zo al studerende je maaltijden mee te slepen. En snacks niet te vergeten 😉 Ik ontving de geweldig uitziende lunchbag van het merk Bitebags. En ik deel graag mijn mening met jullie hierover. Maar natuurlijk kun jij zelf ook kans maken op de lunchbag. Lees je mee?


De Bitebag
De lunchbag trekt meteen de aandacht met het leuke design dat het heeft. De bags zijn van stoere stevige stof gemaakt en in meerdere kleuren te verkrijgen. Ik vind de grijze helemaal geweldig! De bag is ruim, je kunt er in ieder geval een broodtrommel en een beker in kwijt. Ik doe er voornamelijk mijn lunch en tussendoortjes in. Vaak stop ik de bag dan in zijn geheel in mijn tas. Erg handig als je het mij vraagt, zo slingeren niet al je etenswaren door je hele tas. Je weet het he, #vrouwentassen.

Daarnaast vind ik de Bitebag een goed iniatief, zo hoef je minder plastic boterhamzakjes te gebruiken. Of kun je eigenlijk helemaal zonder. Fijn voor het milieu.


Winnen

Met de Bitebag ga je hip en helemaal in stijl het nieuwe schooljaar in. Een musthave voor elke student lijkt mij. Daarom ga ik onder mijn volgers 1 Bitebag weggeven. Wil je kans maken? Volg mij dan op Instagram, deel de bovenstaande actiefoto met #healthyflavourswinactie. Zondag 11 september wordt de winnaar via mijn Instagram bekend gemaakt.

Liefs,
Nadia

You may also like

Leave a Comment