Home Recepten Oatmeal raisin cookies ala minute

Oatmeal raisin cookies ala minute

written by healthyflavours februari 21, 2015

Je kunt niet genoeg tussendoortjes hebben. Althans dat vind ik! Toch kan het gaan vervelen als je steeds de zelfde snack neemt. Daarom dacht ik laat ik eens zelf een verantwoord tussendoortje maken, met de spulletjes die ik op dat moment in huis had. Met als resultaat dat ik na een uur al kon aanvallen!

Ik begon met het 120 gram havermout van Quaker, de naturel variant. Die deed ik in een grote kom. Vervolgens voegde ik daarbij 300 ml soja melk toe. Even goed roeren, een eitje toevoegen en weer verder roeren. Toen ik dat gedaan had deed ik er een snufje zout en 100 gram speltbloem bij. Maar dat was nog niet alles maar we zijn wel al weer bijna aan einde van het lijstje! Ik deed er nog handje rozijnen door en een half handje zonnebloem pitten. Als laatste deed ik er nog wat kaneel  door, op gevoel en naar eigen smaak bepaald. En dat alles meng je dan tot een geheel.

FullSizeRender

Daarna pak je er een bakplaat bij en leg je er een vel bakpapier op. Je maakt koekvormpjes van het beslag zoals jij die wilt. Oh en het is ook wel handig om de oven vast voor te verwarmen op 180 graden. Een halfuurtje de oven in en een halfuurtje laten afkoelen, en genieten maar!

Gezonde groetjes,

Nadia

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment