Home Diner Krokante tilapia

Krokante tilapia

written by healthyflavours september 11, 2016

Ik krijg vaak de vraag hoe ik mijn vis een krokant jasje geef. Het is echt simpel en deel het graag met je zodat ook jij kunt genieten. Het paneermeel doet in feiten het werk! Lees je mee?


Benodigdheden

  • Paneermeel
  • 1 ei
  • Tilapiafilet
  • Olijfolie
  • Knoflook
  • Zout
  • Peper
  • Peterselie
  • Citroen

Bereiding

  1. Kluts het ei en voeg daar de knoflook, zout, peper en peterselsie aan toe.
  2. Haal de tilapia door het mengsel.
  3. Bestrooi het schone keukenblad met paneermeel.
  4. Haal de tilapia door het paneermeel.
  5. Zet de koekenpan aan op middelhoog vuur. Voeg de olijfolie en de tilapia toe.
  6. Bak de vis beide kanten 5 minuten, tot het goudbruin wordt.
  7. Serveer de vis met een partje van de citroen.

Ik bakte er dit keer pittige knoflookaardappeltjes bij en gegrilde courgette. Ben je daar benieuwd naar? Laat het dan weten in de comment.

Eetsmakelijk! En vergeet niet jouw creatie te delen via social media met #healthyflavours

Liefs Nadia

You may also like

Leave a Comment