Home Recensies GymTea

GymTea

written by healthyflavours mei 23, 2016

Wat ik nog steeds veel om mij heen zie gebeuren is dat meiden aan de afslankthee gaan. In de hoop een aantal kilootjes kwijt te raken. Ik help je vast uit je droom, met thee alleen kom je er niet. Ik kreeg van GymTea een pakketje toegestuurd en omdat er zoveel over gespeculeerd wordt over afslank -en sportthee, deel ik in deze review mijn ervaring met jou.

De belofte die GymTea je geeft

GymTea zou dienen ter ondersteuning van workouts en ter bevordering van een gezonde levensstijl. Zo biedt de combinatie van de ingrediënten een stimulans voor de stofwisseling en vetverbranding. Maar ook zeggen zij dat je minder zin krijgt in suikers. De thee is afkomstig uit geselecteerde kruidenplantages en er wordt alleen gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Terwijl de thee cafeïnevrij schijnt te zijn, zou het je lichaam een energieboost voor een training geven.

image

GymTea Classic

Ik probeerde de Classic variant uit voor jullie. Die bevat groene thee, lemon grass, rooibos, mint, mate tea, ginger, nettle en cinnamon. De kruiden zijn grof gesneden en met het bijhorende theehoudertje kan de thee geweekt worden in kokend water. De thee trekt erg snel in het water, ik laat het ongeveer 30 seconde intrekken en dat vind al voldoende. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van je eigen smaak. De smaak is echt heerlijk, het geeft een verfrissend gevoel. Niet elke kruidenthee heeft dat effect bij mij, maar deze variant van GymTea dus wel. Of ik mij nou echt energiek er door voel, dat vind ik een groot woord. Tijdens het sporten heb ik dit ook niet ervaren. Los daarvan voel ik mij wel opgewekt. De thee zal ik zelf ook gerust zelf bestellen, maar niet met de gedachten om energie er van te krijgen. Dan doe ik het puur voor de smaak die ik erg fijn vind.

 

Conclusie

Dus ben jij fan van frisse theesmaakjes? Natuurlijke ingrediënten? Een frisgevoel? Dan raad ik de GymTea Classic je aan. Wil je meer energie? Probeer dit dan uit voeding en eventuele andere producten te halen.

 

Ik ben benieuwd wat jullie ervaring is! Laat het mij weten in de comments.

Liefs,

Nadia

You may also like

Leave a Comment