Home Lunch De pan tosti

De pan tosti

written by healthyflavours juni 29, 2015

Het tostiapparaat ging de deur uit. En tosti’s werden nog nooit zo lekker.. Lees snel hoe dat kan!

Eigenlijk heb ik van kinds af aan van tosti’s gehouden. Mijn moeder kwam een aantal jaar geleden met een geweldig slecht idee: het tostiapparaat weg te mikken. Nou het was niet alleen een idee, van de een op de andere dag was hij verdwenen. Thanks Mam! Maar natuurlijk ben ik haar altijd te slim af en ging ik experimenteren. Zo probeerde ik mijn welbekende tosti na te bootsen in de oven, dat was een prima tijdelijke vervanging. Maar toch niet te vergelijken met mijn oude vertrouwde tosti.  Uit eindelijk probeerde ik het in de koekenpan én eigenlijk nog lekkerder dan ik gewend was.

Pantosti

Ik vind het heerlijk er een plakje oude kaas en kipfilet tussen te doen. Meestal gebruik ik extra stevig donkerbrood van de Appie. Geweldig lekker. Het werkt eigenlijk vrij simpel:

Je belegt je brood en zet je fornuis aan op laag vuur. Nadat je je broodje in de pan hebt neergelegd is het een kwestie van geduld. Na 10 minuutjes wachten, ben jij de gelukkige van de pan tosti!

 

Laat je weten hoe het smaakte?

Liefs,
Nadia

 

You may also like

Leave a Comment