Home Recensies Boeklancering Cookart

Boeklancering Cookart

written by healthyflavours oktober 6, 2016

Vandaag bezocht ik het INK Hotel in Amsterdam voor de boeklancering van Cookart. Een prachtig boek alleen al om te zien, die Lianne Koster en Jennifer Foster, samen hebben uitgebracht. Ik vertel je er meer over, lees je mee?


Eenmaal aangekomen op locatie. En wat voor 1. Prachtig gedekte tafels die je even lieten weg zwijmelen naar een tropisch oord. Drie keer knipperen en daar stonden ze, de schrijfster en de uitgever. Na een kennismaking en een presentatie werden er heerlijke hapjes geserveerd. Ja, volgens recept uit het boek. Lekker en toepasselijk. De smaken waren werkelijk waar verrassend. Zo aten wij kikkererwtenpannenkoekjes, met het idee van zoetigheid in je hoofd, kun je je vast voorstellen hoe verrassend dan de smaak van kikkererwten kan zijn. Ben je benieuwd wat wij nog meer aten? Kijk dan vooral eens naar het filmpje dat ik maakte.

Cookart wil kinderen en volwassenen een andere kijk geven op eten. De gekste kleuren worden de keuken in getoverd en de bloemen worden geplukt en toegevoegd. Niks is te gek. Rijst hoeft niet alleen wit te zijn en bloemen niet alleen om naar te kijken. Je kunt zoveel meer met eten en dat wil Cookart dan ook met je delen. Het is een prachtig boek om je boekenplank mee te verrijken en fijne inspiratie voor het serveren van een prachtig gerecht op een mooi opgemaakt bord. Wie wil er nou niet mooi eten?

Thuis aangekomen meteen het boek beplakt met post-its voor bak vooruitzicht voor de komende tijd! Ben je ook benieuwd geworden? Kijk dan eens op de website van Cookart en laat je ook inspireren. Nee, dit is geen gesponsord artikel. Dit mag je gewoon niet missen.

Liefs,

Nadia

You may also like

Leave a Comment