Home Bites we love BITES (WE) I LOVE

BITES (WE) I LOVE

written by healthyflavours februari 15, 2015

Eigenlijk ben ik altijd wel opzoek naar lekkere en verantwoorde tussendoortjes. Ik ben onder andere gek op fruit en nootjes. Echter gaat dat op den duur wel wat vervelen. Nu kreeg ik de mogelijkheid om een box van Bites We Love te testen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

IMG_5777

Wat is Bites We Love?
In een zakje zit gemiddeld 40 gram aan nootjes, zaden en gedroogd fruit. Ideaal formaat en hoeveelheid voor mij! Ik ben vaak geneigd van iets meteen een hele zak of bakje op te eten. Dit vind ik dus erg fijn. Kan ik nu nog verantwoord doen ook.

Maar je zult wel denken, “ach… ik deel zelf me nootjes wel in kleine zakjes”. Nou ho dan maar even! De zakjes zijn erg gevarieerd en zo zitten er ook vaak stukjes chocolade of karamel doorheen. Ja…. dat klinkt verleidelijk he! Ik begon daarom snel met het proeven voor je. De eerste variant bleek na afloop ook nog eens mijn favoriet te zijn!

Mijn mening
De verpakking alleen al, sprak mij meteen aan. Hij lag zo op mijn deurmat klaar, toen ik thuis kwam van mijn studie. Ik hoefde er dus niet voor thuis te blijven. Handig! Als je een zakje uit het doosje haalt dan staan er leuke tekstjes onder.

Nou ik kon nu echt gaan testen! Wat vervelend hé? Haha ik bof want ik had al zin in chocolade, dus ik koos de Banana Coco Choco variant uit. Ohhhhh, wat is dit een lekkere combinatie. Ik ben fan! De stukjes gedoogde banaan passen perfect bij de chocolade en de kokos rasp. Yum! Het zakje was op voor ik het zelf door had!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Daarna probeerde ik de Superfruit variant. Het zakje was nog maar 20 gram waard denk ik, na ik alle Goijbessen eruit heb gevist. Ja, daar ben ik allergisch voor, helaas voor mij! Zonder de goij vond ik het toch nog lekker. Ik nam hem trouwens als middagsnack.

De laatste twee Americano en Machu Picchu at ik ook met genot en plezier weg. Ze zijn goed in de smaakt gevallen bij mij en heb ze beide rond een uur of vier gegeten.

Ik zou zo nog een doos willen ontvangen, dat zou echt heerlijk zijn. Ik denk dat ik de zakjes ook wel ga missen rond de middagklok!

Hoe werkt het?
Je kunt de box heel makkelijk in huis ontvangen. Je krijgt voor €4,95 per week een doosje met vier varianten thuis bezorgd. Het is nogal veel voor mij om te verspreiden over een week, ik zou dan eerder gaan voor de tweewekelijkse variant!

Kortom ben ik enorm tevreden over dit concept en over de producten. Weer een verantwoorde manier erbij om te snacken! Let op: ze zijn wel snel op, vooral omdat ik vaak deel! Daarom geef ik een box van We Love Bites cadeau. Bezoek gauw mijn Instragram voor de voorwaarde!

Gezonde groetjes,

Nadia

You may also like

Leave a Comment