Home Bionina BIONINA de naam maakt alleen al blij

BIONINA de naam maakt alleen al blij

written by healthyflavours februari 6, 2015

Of ik een verantwoorde frisdrank wilde reviewen… Maar natuurlijk. Al ben ik over het algemeen helemaal geen fan van prik, was ik wel ontzettend benieuwd. Het concept was nog geheel onbekend voor mij. Het eerste wat ik dacht was, ja hoor geen kleur, geur EN smaakstoffen. En ging meteen alle etiketten van de flesjes af. En inderdaad een keer geen marketing lokkertje. Ik was verrast!

FullSizeRender
Ik kon het niet laten om meteen een flesje te proeven, of nou ja eigenlijk de inhoud er van hé. Gauw opende ik de frisdrank met bloedsinaasappelsmaak, ook wel Miss Blood Orange genoemd door Bionina. De eerste slok had meteen een aangename smaak. De frisdrank is licht zoet van smaak en heeft een fijne bruis. Bij normale frisdrank vind ik het vaak té zoet dus ik ben vrijwel meteen verkocht. Nu weet je meteen waarom dat flesje niet op de foto staat, ik had hem al op voor ik het zelf door had.

Daarna heb ik de smaken grapefruit, granaatappel en citroen geproefd. Die vond ik ook erg lekker. De citroen oftewel Mister Lemon, was vooral erg verfrissend en dorstlessend. Terwijl de grapefruit weer licht bitter is en granaatappel heerlijk zoet.

Dus antwoord op mijn vraag, of dit niet weer een marketing lokkertje zou zijn, naar mijn mening absoluut niet. Bionina teelt het fruit zonder chemicaliën en dat op een verantwoorde manier, op hun eigen boerderij. En die geven de smaak aan de deze frisdranken. Het fruit wordt gecombineerd met gezuiverd bruisend mineraal water en dat maakt het tot een frisdrank. Een verrassende frisdrank.

Mijn koelkast wordt hier van nu af aan vaker mee gevuld. Vind het heerlijk voor afwisseling van mijn dagelijkse twee liter water. Duim op voor Bionina!

Gezonde groetjes,

Nadia

You may also like

Leave a Comment