Home Astis Astis verfrist

Astis verfrist

written by healthyflavours maart 19, 2015

Ik ben een ontzettende water drinker. Los van dat het goed voor mijn lichaam is vind ik het gewoon ontzettend fijn om te drinken. Ik sleur mijn waterflesjes echt overal mee naar toe. Toch is het af en toe wel lekker om iets anders te drinken voor de afwisseling. Een glaasje prik of een sapje altijd fijn! Nu mocht ik de drankjes van Astis Vitaly Drink uitproberen en ik ging meteen even research doen voor ik ze ontving.

Wat bleek een flesje met verfrissend mineraalwater bruisend of stil en dat met een vleugje van verfrissing. En mijn ogen vielen al snel op 1 KCAL. Fantastisch klonk het.

IMG_6148

Toen ik de drinks binnen kreeg wilde ik ze meteen proberen. Ik begon met de bruisende variant. De eerste slok was even wennen. Ik proefde bruisend mineraalwater met een soort citroensmaak. Een frisse zure smaak. Na een paar slokken vond ik het wel lekker en weer heel anders dan andere drankjes die ik ken. Verrassend is denk ik het goede woord.

Een paar dagen later probeerde ik de variant zonder bubbels. Die kreeg meteen mijn voorkeur. Het smaakte naar mijn mening eigenlijk het zelfde als de bruisende drank. Maar deze slokte toch fijner weg.

IMG_6153IMG_6152

Astis zegt dat de Vitaly drink een positieve invloed heeft op je lichaam. Het zou de weerstand en spijsvertering bevorderen. Maar ook de bloedzuivering wordt gestimuleerd. Laten we de ingrediënten eens onder de loep nemen:

  • Gezuiverd bronwater met/zonder koolzuurgas
  • Fruit, vruchten en kruidenextracten
  • Propionzuur
  • Magnesiumchloride

Het lijstje met ingrediënten ziet er inderdaad verantwoord uit. En het drankje is ook nog eens suikervrij. Dat vind ik erg positief!

Standaard een voorraadje in de koelkast leggen zou ik zelf niet doen. De drankjes vind ik verrassend en fris van smaak en heerlijk maar dan wel voor de afwisseling. Jij mag ze ook proberen! Vanaf zaterdag 21 tot woensdag 24 maart 2015 kun je meedoen met mijn winactie via Instagram!

You may also like

Leave a Comment